Regulamentul privind termenii si conditiile de utilizare a site-uluiwww.cutitulbucatarului.ro

Magazinul www.cutitulbucatarului.ro este proprietatea  SC CONSULTING GVRSRL, cu sediul in Drobeta Turnu Severin, jud Mehedinti,  aleea Cazane nr 3, inscrisa in Registrul Comertului cu numarul J08/2707/1992. Utilizarea site-ului (incluzand accesul, navigarea si cumpararea produselor de pe acest site) constituie un acord implicit de respectare a termenilor si conditiilor enuntate in cuprinsul prezentului document cu toate efectele si consecintele ce decurg din aceasta. 

Administratorul magazinului www.cutitulbucatarului.ro isi rezerva dreptul de a modifica in orice moment continutul acestui saitului, fara notificarea prealabila a persoanelor care il utilizeaza, denumite in continuare "Utilizatori". Utilizatorii vor avea acces permanent la termenii si conditiile de utilizare a serviciilor, pentru a le putea consulta . 

1. Continutul site-ului si drepturile de proprietate 

Continutul acestui site nu poate fi utilizat, reprodus, distribuit, transmis, in alte scopuri decat cele legal permise. Extragerea oricaror informatii urmata de orice utilizare in scop comercial care depaseste sfera copiei private reglementate de lege sau pentru vanzare si fara a avea in prealabil un consimtamant scris al titularilor drepturilor de proprietate constituie o incalcare a termenilor si conditiilor. 

Sunteti de asemenea de acord sa nu afectati in nici un fel cu elementele de securitate ale site-ului, cu elementele care previn sau restrictioneaza utilizarea, copierea unui continut sau elemente de utilizare a siteului sau a continutului acestuia. 


Raporturile comerciale dintre cumparator si www.cutitulbucatarului.ro sunt reglementate oficial de Ordonanta Guvernului 34/2014, privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta. 

Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile lucratoare de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului. 

Administratorul www.cutitulbucatarului.ro face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor de pe site, insa uneori acestea pot contine inadvertente (specificatiile sau pretul produselor modificate de catre producator fara preaviz sau viciate de erori de operare). Deasemenea Aministratorul isi rezerva dreptul de a anula comenzile care contin erori sau lipsa de stoc. Atentie: fotografiiile au caracter informativ si pot contine accesorii care nu sunt incluse in pachetele standard. 

2. Frauda 

In scopul accesarii si utilizarii anumitor sectiuni ale website-ului poate fi necesara crearea unui cont personal. Prin prezenta declarati ca va asumati integral responsabilitatea pentru toate si oricare dintre activitatile realizate prin intermediul contului pe care il deschideti pe website si, in consecinta, va sfatuim sa asigurati securitatea parolei contului sau a altor date de acces. In cazul in care securitatea contului pe care il detineti este compromisa, trebuie sa anuntati imediat administratorul site-ului. www.cutitulbucatarului.ro nu este responsabil pentru daunele care va sunt cauzate sau care sunt cauzate tertilor de orice fel, prin utilizarea neautorizata a contului. 

3. Drept aplicabil 

Prin folosirea site-ului www.cutitulbucatarului.ro, utilizatorul se declara de acord asupra faptului ca legile romane vor guverna Termenii si conditiile de utilizare si orice disputa de orice fel care ar putea sa apara intre utilizatori si www.cutitulbucatarului.ro sau asociatii/partenerii/afiliatii acestuia. In cazul unor eventuale conflicte se va incerca mai intai rezolvarea acestora pe cale amiabila, iar daca rezolvarea pe cale amiabila nu va fi posibila, conflictul va fi solutionat in instanta, in conformitate cu legile romane in vigoare. 

4. Disponibilitatea serviciului 

Administratorul www.cutitulbucatarului.ro  isi rezerva dreptul de a modifica structura si interfata oricarei pagini sau subpagini a site-ului www.vutitulbucatarului.ro in orice moment si la orice interval de timp liber ales, avand dreptul de a intrerupe temporar sau permanent, partial sau in totalitate serviciile puse la dispozitia publicului prin intermediul acestui website fara vreo notificare prealabila individuala sau generala. 

Daca aveti intrebari sau/si nelamuriri in legatura cu acesti termeni, nu ezitati sa ne contactati prin intermediul formularului de contact sau la adresa de email consulting.gvrsrl@gmail.com