Cutitul bucatarului profesional micarta Maranc, otel German

Orice bucatar profesionist stie cat de important este sa se foloseasca ustensilele de bucatarie adecvate pentru preparatele culinare realizate. Arta culinara nu se rezuma doar la realizarea preparatelor intrucat este nevoie si de talent si de maiestrie pentru a le oferi un aspect atragator si sa impresioneze. Daca iti doresti sa completezi trusa ta de instrumente de bucatarie cu ustensile de calitate premium atunci nu ezita sa alegi acest model deosebit de cutit Marnac care poate sa iti ofere tot ceea ce ai nevoie pentru a experimenta cu noi preparate sau sa inovezi in propria ta bucatarie.

Descopera un model de cutit profesional de calitate premium Maranc cu o multime de caracteristici deosebite care merita sa faca parte din bucataria ta.

 

 

Caracteristici esentiale:
 
  • Greutate: 243 g
  • Grosimea lamei: 2.5 mm
  • Lungime totala: 33.5 cm
  • Lungime lama: 20CM
  • Material lama: Otel german 1.4116
  • Material maner: Micarta
Ratingul Bucatarilor:
Performanta: ⭐⭐⭐⭐⭐
    Design: ⭐⭐⭐⭐⭐
      Precizie: ⭐⭐⭐⭐⭐

         

         

        Vezi ultimul pret in magazinul oficial Maranc

        Recenzia clientului cu privire la produs:

        „L-am cumparat pentru a-l folosi la locul de munca in restaurant. Cutitul este usor, foarte comod de manevrat, iar dupa aproape 1 luna taie ca in prima zi. Probabil o sa mai revin cu un review peste 2-3 luni, dar momentan am taiat cu el de la legume, la fructe, carne si cutitul se comporta perfect. Va multumesc!”