Cutitul bucatarului profesional palisandru Maranc, otel de Damasc

Echiparea unei bucatarii profesionale este unul dintre cele mai importante lucruri care trebuie facute la deschiderea unui restaurant. Dar chiar si daca iti doresti sa nu lipseasca nimic important din bucataria ta de acasa trebuie sa te gandesti cum este cel mai bine sa o echipezi. Desigur, nu trebuie sa iei in calcul numai electrocasnicele si mobilierul intrucat pentru realizarea celor mai bune preparate culinare ai nevoie si de o trusa de bucatar care sa contina modelele de cutite esentiale.

Pentru a-ti completa trusa de bucatar asa cum o face un profesionist, iti recomandam sa iti indrepti atentia catre modelele de cutite profesionale de la Maranc. Acestea sunt inzestrate cu o serie de calitati deosebite pe care te invitam sa le descoperi in randurile ce urmeaza.

 

Caracteristici esentiale:
 
  • Greutate: 232 g
  • Grosimea lamei: 2.2 mm
  • Lungime totala: 32.7 cm
  • Lungime lama: 20CM
  • Material lama: Otel din damasc 67 straturi
  • Material maner: Lemn palisandru
Ratingul Bucatarilor:
Performanta: ⭐⭐⭐⭐⭐
    Design: ⭐⭐⭐⭐⭐
      Precizie: ⭐⭐⭐⭐⭐

         

        Vezi ultimul pret in magazinul oficial Maranc

        Recenzia clientului cu privire la produs:

        „Produsele sunt foarte calitative! Sunt bucatar de meserie si mi-au trecut multe cutite prin mana, deci stiu ce inseamna produse de calitate.”