Cutit feliat profesional palisandru Maranc, otel German

Putere, precizie si confort. Acestea sunt cele trei caracteristici esentiale esentiale care au fost reunite atunci cand gama de cutite Maranc a fost conceputa. Cu un design impresionant si o serie de calitati care intrec cu usurinta orice alte modele de cutite profesionale, va aduce excelenta in bucataria ta. Fiind un model de cutit conceput pentru uz general, ai putea spune la prima vedere ca nu sunt foarte multe lucruri la care sa te astepti din partea acestuia. Insa, din momentul in care vei incepe sa folosesti acest accesoriu de bucatarie profesional vei putea sa il ridici cu usurinta in randul cutitelor de calitate profesionala.

Creeaza o poveste pentru fiecare preparat al tau, imbina arome si taie cu precizie fiecare ingredient pentru a obtine cele mai fine mancaruri cu care sa ii rasfeti pe cei dragi. Dispunand de o serie de calitati exceptionale, reuseste sa fie un cutit durabil si rezistent care te va servi pentru multa vreme.

 

 

Caracteristici esentiale:
 
 • Greutate: 158 g
 • Grosimea lamei: 2.2 mm
 • Lungime totala: 33.5 cm
 • Lungime lama: 20CM
 • Material lama: Otel german 1.4116
 • Material maner: Lemn palisandru
Ratingul Bucatarilor:
Performanta: ⭐⭐⭐⭐⭐
  Design: ⭐⭐⭐⭐⭐
   Precizie: ⭐⭐⭐⭐⭐

     

     

    Vezi ultimul pret in magazinul oficial Maranc

    Recenzia clientului cu privire la produs:

    „Un cutit de calitate, s-a ridicat la nivelul asteptatilor. Lama este foarte ascutita, asadar e perfecta daca vrei sa tai foarte fin/marunt.”